Team Expeditie

Daag je Team uit en zet ze weer op scherp

De Team Expeditie is een prestatietocht door de Belgische Ardennen. Daar, middenin de natuur, ben je ver buiten je comfortzone. Zonder enig idee wat je te wachten staat, begint het avontuur. In slechts 24 uur staat je team weer helemaal op scherp, doe je bakken energie op en haal je het beste uit jezelf en elkaar. Terwijl de ene na de andere uitdaging op je pad komt, doe je intussen ontzettend veel kennis op. Learning by doing, noemen we dat. Zo overwin je niet alleen de heuvels van La Roche, ook persoonlijke en gezamenlijke obstakels.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture

Wanneer plan je een Team Expeditie?

Simpel: als je een nóg beter team wilt vormen. Als je beter wilt presteren. Als je gebruik wilt maken van elkaars kwaliteiten. Als je inzicht wilt krijgen in teamrollen. En nog belangrijker: als je niet zomaar succesvol wilt zijn, maar zo succesvol mogelijk. Ook goed om te vermelden is dat je als team niet bang moet zijn om je handen vies te maken. Want de beste versie van jezelf worden, dat gaat niet vanzelf. Alle inzet wordt gegarandeerd beloond. Samen presteren onder druk levert immers een band voor het leven op. Zowel binnen als buiten kantooruren.

Wat ga je leren?

-   Vertrouwen

-   Samenwerken

-   Keuzes maken

-   Communiceren

-   Grenzen verleggen

-   Werken onder tijdsdruk

Tijd om je Team uit te dagen?

Neem contact op om je eigen Team Expeditie plannen. Of wil je eerst iets weten? Bijvoorbeeld of onze instructeurs gecertificeerd zijn? Hierbij vast het antwoord: ja, ze hebben zelfs meerdere diploma’s op zak. En voor al je andere vragen: mail of bel ons gerust. 020-6263600

Informatie en Boeking:

Team Expeditie is een trainingsprogramma van PBN


Kantoor PBN:

Mokerstraat 28

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl


www.pbn.nl