Teamdiscovery

Ontdek de kracht van je team

"Ontdek de kracht van je collega's en waardeer deze"

teamdiscovery

Ontdek de kracht van je team

Welke collega neemt het initiatief? Wie zorgt er dat de deadlines gehaald worden? Team Discovery geeft je inzicht in teamrollen. Tijdens verschillende activiteiten leer je effectief samenwerken. Je ontdekt de talenten van je collega’s en gaat deze waarderen. Ook kom je te weten wat jouw bijdrage kan zijn voor een goede samenwerking. Klaar voor je eigen Team Discovery?


Het trainingsprogramma is:

-    Direct toepasbaar

-    Zelf samen te stellen, nooit saai

-    Geschikt voor kleine en grote groepen

-    Mogelijk op iedere locatie

-    Naar onze ‘learning by doing’ methode


teamdiscovery
"Creatief denken, Afspraken maken en nakomen, Doelgericht werken"

teamdiscovery

Learning by Doing

Team Discovery is een trainingsprogramma waarbij je leert door te doen. De activiteiten demonstreren hoe jij en je collega’s gewend zijn om samen te werken. Met onze begeleiders analyseer en evalueer je jouw manier van samenwerken en stel je verbeterpunten op. Deze kun je meteen in praktijk brengen tijdens de volgende opdrachten. Alle opdrachten zijn kort en krachtig. Om te slagen, moet iedereen de handen uit de mouwen steken. Eén voor allen en allen voor één!

teamdiscovery

Dit train je;

-    Effectief communiceren

-    Doorzettingsvermogen

-    Doelgericht werken

-    Leidinggeven en coachen

-    Feedback geven en ontvangen

-    Creatief denken

-    Pro-actief handelen

-    Afspraken maken en nakomen

teamdiscovery

Het programma

We beginnen de Team Discovery door de dagelijkse manier van werken in kaart te brengen. Vervolgens starten we met de opdrachten, die we stuk voor stuk reflecteren. Met de opgedane kennis stellen we verbeterpunten op, waarmee we meteen aan de slag gaan. We ronden af met een evaluatie én een proost op het team.
Waar doe je de Teamdiscovery

In principe kan het programma overal plaatsvinden. Maar een onderscheidende locatie, weg van de dagelijkse sleur, heeft het meeste effect.

Picture this

picture
picture
picture
Het Forteiland van IJmuiden

De locatie voor de Teamdiscovery

Jouw team op Discovery?

Maak een vrijblijvende afspraak met PBN. We vertellen je graag wat meer over onze verschillende locaties. Samen met jou bekijken we welke activiteiten passen bij het team. We stellen een op maat gemaakt trainingsprogramma samen dat direct de samenwerking binnen jouw bedrijf verbetert. Ontdek het zelf in de Team Discovery!


De Teamdiscovery is een training van PBN


PBN

Mokerstraat 28

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl