Chainreaction

Brengt teams in beweging

chainreaction

Chain-Reaction

Een bal tikt tegen een dominosteentje aan. In een paar tellen valt de ene na de andere dominosteen om. Het laatste steentje brengt een speelgoedauto in beweging. Dit autootje rijdt tegen een kegel. De kegel valt op het aanknopje van een ventilator. Ziezo: frisse lucht. Aan jouw team de taak zélf een kettingreactie in gang te zetten. Je hebt één doel en talloze manieren om er te komen. Ontwerp, bouw, test én vier je succes. Dit programma vraagt alles van je inventiviteit en samenwerking. Skills waar je als team écht wat aan hebt.

chjainreaction

Diverse teams, diverse rollen, 1 doel

Net als op kantoor, werk je in kleine teams aan één groter doel. Elk team bestaat uit zes tot acht personen en is verantwoordelijk voor een onderdeel binnen de kettingreactie. Om te slagen, is het niet alleen van belang om goed met elkaar te communiceren. Ook moet je gebruikmaken van elkaars talenten en kwaliteiten. Zo ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. Je hebt het straks mooi samen geflikt.

Picture this

picture
picture
picture
chainreaction

Geen winnaar, maar winnaars

Omdat samenwerking zo belangrijk is, is er geen winnend team. Je doet het samen. Toch ontstaat er in elk team de natuurlijke drang om zich te bewijzen. Je wilt elkaar aftroeven op originaliteit, techniek of uitvoering. En dat is stiekem prima toegestaan. 

CHAINREACTION

Materialen

Elk team krijgt één pronkstuk. Denk aan een colafles met Mentos, brandblusser, vuurwerk, bijl of vuurschaal met aanmaakblokjes. Gewoon, om er een spektakel van te maken. Verder maak je gebruik van onder meer:

-    Houten planken, Ballen, Palen, Latjes, Step, Loopfiets, Gereedschap, Blokken, Zelfs een rollator en nog veel meer materiaal waar je creatief mee kunt zijn

Programma voorbeeld

De indeling en lengte van het programma is flexibel. We stellen de dag dus in overleg samen. Om je toch een idee te geven, vind je hieronder een basis.


13.00 uur - Aankomst Paviljoen Nova Zembla. Inclusief koffie, thee en lekkers.

14.00 uur - Kickoff. Maak kennis met onze crew, waarin we diverse inspiratievideo’s delen. Ook verdelen we alvast de pronkstukken.

14.15 uur - Brainstormen. Presenteer je plan en krijg een go of no.

14.45 uur - Shoppen! Verzamel al je materiaal, maak gebruik van de zagerij en richt je eigen werkplaats in.

16.00 uur - Pauze. Neem een drankje, werp een blik op de andere creaties en overleg met elkaar. De overgang van schakel naar schakel moet tenslotte lekker lopen straks.

17.00 uur - Laatste test per schakel.

17.15 uur - Chain Reaction!

17.30 uur - Afsluiting met borrel en/of barbecue


paviljoen nova Zembla

Waar is Paviljoen Nova Zembla?

Nova Zembla vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Op slechts twintig minuten rijden vanaf Amsterdam geniet je van je eigen strandpaviljoen. Je kunt er in alle rust bouwen aan de Chain Reaction. En na afloop is er geen betere plek om te barbecueën. Oefen maar vast: ‘zie de zon in de zee zakken.’

Contact

Wil je meer informatie over de Chain Reaction? Of direct het programma boeken voor jou en je collega’s? Neem contact op met onze crew. Dat is om precies te zijn de allereerste stap van de kettingreactie. Zet jij dit event in werking?


Chainreaction is een programma van PBN


Kantoor:

Mokerstraat 28-30

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl

pbn.nl