"Brainstormen doe je op een inspirerende locatie"

Forteiland

Forteiland

Brainstormbaan

Dagje brainstormen met het team? Bezoek Forteiland IJmuiden. Op onze Brainstormbaan worden mentale hindernissen genomen en ideeën de vrije loop gelaten. Je komt tot de beste inzichten, genietend van de mooiste uitzichten.

Forteiland

De Brainstormbaan;

- levert direct kwalitatieve ideeën op

- daagt iedereen uit binnen je bedrijf

- zorgt voor focus, plezier en creativiteit

Brainstormbaan

Een baan- en breinbrekende (mid)dag

 Op de Brainstormbaan komen verschillende activiteiten op je pad. Van een visualisatie-oefening tot een hersenkraker. Elke activiteit helpt om met andere ogen naar het vraagstuk te kijken. Ingevingen worden opgeschreven en einde middag de beste ideeën uitgekozen.

 

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
God's Window

Insprirerende zaal op het Forteiland waar de Brainstormbaan start vanuit de unieke Brainstormkamer

Picture this

picture
picture
picture

God’s Window

God’s Window op Forteiland IJmuiden is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, UNESCO Werelderfgoed. Het fort stamt uit 1888 en is omgeven door enkele bunkers uit WOII. God’s Window is er één van en enkel bereikbaar via de sleutelgang van het fort. Eenmaal binnen, heb je een weids uitzicht over zee. Vroeger gebruikt om de vijand aan te zien komen, nu een vredig en inspirerend uitzicht. De ideale plek om een geslaagde brainstormbaan te beginnen.

Contact

Storm eens langs

Of je er nou een paar uurtjes of hele dag wilt doorbrengen: de Brainstormbaan verloopt altijd naar eigen wens. Vraag een offerte aan voor meer informatie. Of kom gerust eerst een kijkje nemen. Maak kennis met het eiland en de mogelijkheden. Goed idee?


De Brainstormbaan is een programma van PBN


Kantoor

PBN Sport & Adventure

Mokerstraat 28-30

1021 KC Amsterdam

020-6263600

mail@pbn.nl

www.pbn.nl